Autobiografie

Creatieve dingen

Het ontdekken van het leven na en omgaan met een Bijna Dood Ervaring. De zoektocht langs onbegrip, omdat het bestaan ervan werd ontkend, dan wel onbekend was. Een allesomvattend gevoel van liefde, warmte en pijnloos zweven. Geen idee wat er is gebeurd, het niet kunnen benoemen en onbewust aanvoelen dat ik het mooiste heb meegemaakt wat mij ooit is en zal overkomen. Zou het weer hetzelfde voelen als de tijd daar is. Ik ben er nog lang niet aan toe en wil dat ook niet, maar onbewust kan ik niet wachten het weer te ervaren… Maar ook een luchtige (terug)blik op mijn leventje tot nu toe. Met hier en daar een dikke vette knipoog.

Bij interesse graag even een > mailtje <

Reviews:

“Een prachtig boek…”
Marja Stavorinus

“Prachtig inspirerend en mooi verhaal. Leerzaam voor de mensen werkzaam in de praktijk. Ik zou graag dat het boek vooral op de Intensive Care door de verpleging wordt gelezen. Confronterend, erg leerzaam verhaal en daarnaast een mooie en luchtige kijk op voor- en tegenspoed.”
– Medisch Maatschappelijk werk Nij Smellinghe

Heb het boek in één keer uitgelezen. Kon niet stoppen….prachtig met gevoel emotie en een lach gelezen.
Regina Veen

 Wat ontzettend goed geschreven en wat indrukwekkend. Ben gister begonnen en heb het vandaag uitgelezen. Super! Een hele dikke tút van mij vanuit Torroella de Montgrí.
– Janneke de Jong –

Verrassend heerlijk boek om te lezen! Respect dat je dit hebt gemaakt Hans. 😘
– Malou Overdiep –

“Een ‘prachtig’ boek met een heftig maar ook prachtig zelf- beeld. Sterk geschreven.”
– Remco Miedema –

“Hallo Hans. Wij kennen elkaar eigenlijk niet maar via mijn man heb ik je boek gelezen. Ben onder de indruk hoe je het geschreven hebt. Wat een kracht om zo je verhaal te vertellen aan de buitenwereld. Elke dag denk ik aan de tekst die je schreef: “Accepteer, omarm en maak je eigen.” Liefs!
– Willie van Burgsteden –

“Deze week in één adem je boek gelezen! Zo knap hoe je zo’n heftig verhaal met toch een hoop (erg herkenbare) humor op hebt weten te schrijven! Complimenten 👌👌! X.”
– Marrit Ganzinga –

“Wat een verhaal! En wat heb je wat meegemaakt! Heb echt heel erg bewondering voor je hoe je alles zo mooi op papier hebt kunnen zetten. Met de echte onmiskenbare Hanshumor ertussendoor. Dat geeft wel een duidelijk beeld hoe je nu in het leven staat, ook al lijd je ieder moment van de dag pijn. Ik vindt het vooral zo knap van je dat je het hebt geaccepteerd, omarmd en je eigen hebt gemaakt. Dat is iets waar ikzelf nogal moeite mee heb met mijn fibropijn. Herkende veel van je boek, hoewel jouw pijn en alle operaties niet te vergelijken is met de mijne. Net als jij heb ik ook een geweldige partner naast me, dat heeft niet iedereen. De mooiste quote vind ik denk ik wel: neem een luiaard als huisdier, dan lijk je een stuk actiever.”
– Monique Paulusma –

“In één adem uitgelezen. Je denkt dat je iemand kent, maar na een lach, een traan en een paar vraagtekens blijkt dat het niet altijd is wat je denkt. Ik heb bewondering voor de manier waarop jij de bakken regen die soms op jouw hoofd vallen, toch als confetti kan laten voelen. Menigeen kan hier van leren!”
– Alien Boersma –

“Ontzetten gaaf boek Hans. Goed gedaan… Niet alleen goed voor jezelf, maar ook mooi om met anderen te delen”
– Sietse de Jong –

“Hoi Hans. Net je boek uitgelezen. Inspirerend. Je hebt veel meegemaakt. Fantastisch dat je verhaal in een boek is verschenen en dat je het hebt willen delen. X”
– Anneke –